Zorgverzekeraars Nederland doet namens alle zorgverzekeraars ene dringende oproep aan gedupeerden van den toeslagenaffaire met schulden aan zorgverzekeraars wegens zichzelf te veiligheidsfunctionaris onder ie meldkamer loket private schulden www.sbn.nl. Verschillend varen zij ie risico dat den gerechtsdeurwaarder aanklopt. Zorgverzekeraars willen gedupeerde ouders van den toeslagenaffaire ontzien, maar voort den privacyregels weten zij noch immer wie gedupeerd is.

Ie gaat wegens gedupeerden van den kinderopvangtoeslagenaffaire met schulden aan zorgverzekeraars uit den tijdsperiode 1 januari 2006 totdat 1 juni 2021 diegene den tegemoetkoming van 30.000 euro ontvingen. Wegens te voorkomen dat schuldeisers diegene vervolgens meteen opeisten, is ene moratorium ingevoerd: uitstel van ene schooljaar, waarin schuldeisers geen betaalachterstanden invordering.

Op dit uur laat ie kabinetkast onderzoeken of ie moratorium wordt verlengd. Niettemin vinden zorgverzekeraars ie zinnig dat gedupeerden zichzelf veiligheidsfunctionaris onder ie loket private schulden, dat nog maar zojuist (5 januari 2022) is ontsloten. Nog noch alle schulden zijn voorgelegd plus afgehandeld.

Daardoor varen gedupeerden den mogelijkheid dat zorgverzekeraars schulden onder hun gaan invorderen, noch wetende dat zij gedupeerde zijn van den toeslagenaffaire. Daarom roepen den zorgverzekeraars dit gedupeerden op zichzelf te veiligheidsfunctionaris onder www.sbn.nl plus hun schulden ter te dienen.

Oproep verzekeraars aan gedupeerden

Ben jouw gedupeerde van den kinderdagopvangtoeslagenaffaire plus heb jouw jouw schulden onder jouw zorgverzekeraar uit den tijdsperiode 1 januari 2006 totdat 1 juni 2021 nog noch gemeld onder ie loket private schulden op den webstek www.sbn.nl? Handelen dit dan zo snel mogelijk. Want jouw zorgverzekeraar weet noch of jouw gedupeerde bent of noch (plus schenkkan dit ter zwachteling met privacyregels zowel noch verifiëren). Mits jouw jouw aanmeldt, betaalt den SBN jouw schulden uit diegene tijdsperiode plus voorkom jouw dat jouw zorgverzekeraar dit schulden onder jouw gaat vorderen.