Voor zorginstellingen

Elke medische instelling hoopt de kwaliteit en vakkennis van haar medewerkers te verbeteren. Sorgu Lyceum verzorgt met name trainingen en opleidingen op maat voor werkgevers. De wettelijk erkende opleidingen van het Sorgu Lyceum komen allemaal in aanmerking voor daadwerkelijke leersubsidie. Werkgevers komen in aanmerking voor loonkostensubsidie ​​voor omscholing van werknemers.

Opleidingsbedrijven kunnen praktijkonderwijssubsidies aanvragen voor de praktijkopleiding van studenten, met een maximale vergoeding van € 2.700 per jaar. Alle opleidingen en bijscholingscursussen kunnen worden gegeven via openbare registratie of in een van onze leslocaties. Daarnaast zorgen we voor maatwerkprocessen binnen het bedrijf. Trainingen kunnen dan bij u op locatie worden verzorgd en dankzij het flexibele modulaire ontwerp kan de training worden aangepast aan de instroom- en uitstroombehoefte.

De nascholingen zijn gebaseerd op mbo-opleidingen en sluiten daarmee nauw aan bij de wettelijke eisen die gelden voor de zorg. Zo zijn er andere opleidingen op mbo 2, 3 en 4. Het is zeer geschikt voor omscholing en bijscholing van medewerkers die op het punt staan ​​hun loopbaan in te gaan.