Zorg opleidingen met gegarandeerde Stageplek.

Sorgu Lyceum streeft ernaar # 1 MBO-trainer in de medische industrie te worden en te blijven, meer dan genoeg ervaring. Ervaren docenten uit de zorgpraktijk zorgen ervoor dat het curriculum en de bijscholing in overeenstemming zijn met de praktijk. Sorgu Lyceum is een wettelijk erkende mbo-onderwijsinstelling en heeft een eigen Crebo-registratie (29RH) in DUO.

Leerbedrijven waar onze studenten daadwerkelijk worden opgeleid, komen in aanmerking voor daadwerkelijke leersubsidies. Sorgu Lyceum staat voor hedendaags praktijkonderwijs in de gezondheidszorg. De focus van training ligt op de beroepspraktijk. De theoretische ontwikkeling van de school biedt hiervoor ondersteuning.

We gebruiken digitale leermiddelen en solide verbindend onderwijs op een evenwichtige manier. We richten ons duidelijk op professionele doelgroepen in de zorg. Mantelzorgers met minimaal twee jaar werkervaring, passende professionele attitudes en vooropleiding kunnen via ons snel toetreden tot het niveau 2 gekwalificeerde professionele team.

We bieden zorgprofessionals van niveau 2 de mogelijkheid om hun professionele ervaring om te zetten in kwalificaties van niveau 3. en nog veel meer. Zo helpen we zorgprofessionals om zich te blijven ontwikkelen in hun vakgebied. We noemen het levenslang leren. Onze reikwijdte van on-the-job training draagt ​​ook bij tot dit concept van “levenslang leren”.

De educatieve kortingen van Sorgu Lyceum zijn:
+ Persoonlijke gezondheidswerkers
+ Zorgorganisatie

Onze kortingen voor zorgonderwijs voor individuele zorgprofessionals:
+ Verkorte niveau 2, 3 en 4 van de MBO-opleiding
+ Bijscholing op niveau 2, 3 en 4

Voor medische instellingen:
+ Opleiding en bijscholing op maat
+ Interne bedrijfsopleiding en bijscholing

Centraal zorgambachten Bij Sorgu Lyceum is verpleegkundig vakmanschap essentieel. We leiden mensen op tot zorgprofessionals, die leren en werken volgens de zorgbehoeften. Studenten en stagiaires verwerven praktische vaardigheden om vol vertrouwen adequate zorg te bieden.

Zorg die voldoet aan de eisen van deze tijd.