Normal_rechtszaak_hamer_rechtbank2

Ene oud-zorgdirecteur tegen wie 8 klas geleden mededeling is gedaan, wordt nu schrede vervolgd voordat uitbuiting. Willy B. buitte ene cliënt met ie syndroom van Usher plusteken posttraumatische stressstoornis (PTSS) uit doorheen haar lichamelijk zwaar werkgelegenheid te toestaan verrichten. Zowel moest zij meehelpen met den SM-praktijken van B.. Ondanks dat den politie, Inspectie Gezondheidszorg plusteken Kindertijd (IGJ), FIOD, ie zorgkantoor, den Nederlandse Arbeidsinspectie, NZa plusteken ie Raadgeving plusteken Meldpunt OGGZ op den hoogte waren, gebeurde er niks. Dit meldt RTL Televisiejournaal na uitgebreid research.

Sonja Veltman woonde twee klas op zorgboerderij Den Viertal Linden ter ie Drentse Papenvoort plusteken zegt ginds samen met haar partner mits slavin te zijn behandeld. Den zorgboerderij ontving maandelijks 7.000 euro zorggeld voordat haar, maar zorg kreeg zij nauwelijks of noch. Zij worden tweedehands mits kosteloos medewerker voordat lichamelijk zwaar werkgelegenheid plusteken moest meewerken ter den SM-studio van B., diegene zowel op ie terrein stond.

Zes klas nadat justitie den zaak seponeerde zonder getuigen te horen, moeten ie B. van ie rechtbank nu mits nog vervolgen voordat uitbuiting van Veltman plusteken haar partner. Den ex-zorgdirecteur ontkent alle aantijgingen.

Voort: Nationale Zorggids