Vanaf 1 maart 2022 treedt Godfried Barnasconi  toe totdat den raad van toezicht van Gelre ziekenhuizen. Uitwendig 1 juni volgt hij Maarten Walm op indien voorzitter, diegene na den maximale zittingstermijn van 8 schooljaar terugtreedt.

Barnasconi is bestuursvoorzitter van ie Amsterdamse Cordaan plusteken voorzitter van Sigra. Tussen 2014 totdat 2019 wasgoed hij voorzitter van den raad van bestuur van ie Groene Hart Ziekenhuis. Daarvoor wasgoed hij tien schooljaar bestuurslid van ie Kadasterbureau plusteken bekleedde hij diverse andere directie- plusteken bestuursfuncties te den financiële dienstverlening. Zowel is Barnasconi ofschoon jaren den vaderlands voorzitter van den Zonnebloem.

Verbinding

Barnasconi: “Den ziekenhuizen plusteken zorgorganisaties voordat thuiszorg, verpleeghuiszorg plusteken gehandicaptenzorg hebben mekaar veel te bieden. Ie wordt steeds belangrijker wegens met mekaar samen te werken plusteken te loeren hoe wij zorg nog huis kunnen organiseren op den juiste plek. Vooral voordat den patiënten van gewichtigheid, maar zowel voordat efficiënte plusteken goede ziekenhuiszorg. Mijn ervaring te beide sectoren sluit smaakvol aan via den ambities van Gelre ziekenhuizen plusteken ik ben verheugd dat ik mijn bijdrage mogen leveren.”