Eerste inzichten gebruik Kennispleinen door docenten

In gesprekken vroegen we aan docenten hoe zij de Kennispleinen van Vilans gebruiken en welke behoeften er zijn.

• Er wordt actief gebruik gemaakt van de kennisproducten die aanwezig zijn op de Kennispleinen.
  • Docenten geven studenten vaak opdrachten om te zoeken op de Kennispleinen.
  • Docenten hebben behoefte aan voorbeelden, casussen en opdrachten die zorgen voor de koppeling van theorie naar praktijk.
  • Er is vooral behoefte aan visuele informatie zoals infographics en filmpjes.
  • Docenten hebben behoefte aan tips en werkvormen over hoe ze producten in kunnen zetten in het onderwijs. Daarbij leren ze graag van andere docenten.

Informatie op maat: jouw mening telt!

We zijn nieuwsgierig naar jouw mening. Ben je student of docent? Vul dan de poll in! Deel deze poll ook met andere docenten en studenten.

Oproep voor studenten: vul de poll in
Waar gebruik je Zorg voor Beter vooral voor? (meerdere opties mogelijk)

Oproep voor docenten: vul de poll in
Waar heb jij als docent het meeste behoefte aan? (meerdere opties mogelijk)

Meer weten over dit project? Neem contact op met Tessa Dadema.