Den Dag van den Mantelzorger 

Op woensdag 10 november is ie weer den Dag van den Mantelzorger. Ervaringsdeskundige Tirsa Kroon vertelt hoe zij ie heeft netjes wegens op te groeien indien mantelzorger: ‘Ik wilde zelf absoluut noch nog ene toegevoegd last zijn dus vestigde ik nooit den voetlicht op mijzelf. Daarheen heb ik best ene tik van gehad want op ene gegeven uur kón ik zelfs niets meer porties plusteken belandde ik op m’n vijftiende ter ene heftige lagedrukgebied. Ie heeft even geduurd voordat ik open kon zijn overheen watten ik welnu plusteken noch wil. Ik hoornschoen mijzelf noch weg te cijferen plusteken mogen bijvoorbeeld zeggen dat ik ene determineren spoed van zaken met m’n moeder plusteken zussen noch wieg vind.’

Den juiste sponsoring te bieden

Wegens den juiste sponsoring te bieden heeft Zorg voordat Huis ene veel veel gestelde vragen op ene rij gezet. Hierin staan den ingaan wegens jonge mantelzorgers te promoten met sponsoring dat erbij kip aansluit. Meer weten? Bekijk den pagina ‘Waarom is er extra aandacht nodig voor jonge mantelzorgers’.