Graag nodigen Sensa Zorg plusteken schepper Hesther Selbeck u uit voordat ene presentatie plusteken lezing overheen ie proza ‘Ie Mongoolse vos, ie meisje plusteken den therapeut’. Systeemtherapeut Hesther Selbeck beschrijft ter dit liefdevolle, maar zowel humoristische proza haar uitdagingen ter den Kindertijd GGZ plusteken hoe zij na ene trektocht te vos voort Mongolië den vernieuwende Contextuele Paardentherapie (CPT) ontwikkelt.
Tijdens dit namiddag zou zij ene presentatie geven overheen dit 10 daagse treatment, waarin zij paarden centraal zet mits co-therapeut, voordat jongeren met ingewikkeld psychiatrisch rijrichting plusteken hun ouders.

Voorts zou Hanife Guzel van Sensa Zorg kort zei overheen ie proza dat dit schooljaar is uitgegeven vanuit Sensa Zorg: The Soul of Sensa. Diverse succescasussen van verschillende ambulante ondersteuners plusteken behandelaren diegene allen te maken kregen met den culturele afkomst van ene cliënt.

Uiteraard is er zowel nog ruimte wegens met elkander ter gesprek te gaan onder ie genot van ene snack plusteken ene drankje!

Meld jij aan!

Datum: donderdag 20 januari
Tijdstip: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Chique O Latte Rotterdam
Adressering: Nieuwe Binnenweg 174, 3015 BJ Rotterdam

Meld u voordat 14 januari aan via communicatie@sensazorg.nl. Wij loeren uit zoals uw overkomst! Let op: wij kunnen maar maximaal veel personen uitnodigen.

Reserve verwittiging

Ter zwachteling met den huidige coronamaatregelen is dit datum uiteraard onder voorbehoud. Indien ie wegens den beperkingen noch voort vermag gaan zullen wij genoodzaakt zijn den boeklancering te verschuiven. Wij willen ie voordat iedereen zo veilig plusteken comfortabel mogelijk maken plusteken zullen den maatregelen volgen voordat den horecasector.

Totdat dan!

Ie tijding Uitnodiging boekenpresentatie verscheen vooraf op Sensa Zorg.