Den meeste projecten te e-health hebben ene projectleider diegene uit den zorg komt. Plus te ieder project zitten mensen uit vijf verschillende disciplines: ICT, communicatie, leren plus uitbouwen, team eHealth plus iemand diegene ie gaat gewoontes.

Samen leren plus uitbouwen

Op diegene wijze zijn den verschillende liggen te den organisatie gedurende ene project betrokken. Jou bent samen aan ie leren plus uitbouwen (co-creëren) plus zorgt gedeeltelijk alreeds voordat ene stukje borging. Via ene inwendig verhoging porties wij alle beschikbare kennisgeving met iedereen, want eHealth is van onzerzijds iedereen. Zo leren wij met mekaar.

Voortrekkers hebben ene belangrijke rol

Daarnaast spelen taakhouders e-health ene belangrijke rol. Dat zijn zorgmedewerkers diegene ene voortrekkersrol hebben hierbinnen hun team. Zij promoten hun collega’s op weg plus maken zij geestdriftig. Zorgmedewerkers zijn vaak gewoon wegens veel te tenuitvoerleggen voordat ene cliënt. Met den juiste technologie schenkkan ene cliënt meer zelf. Dat is somwijlen even wennen.

Voorbeeld van borging van technologie

Den borging van wasgoed gewoonte van technologie is zowel bepalend. ‘Eentje smaakvol voorbeeld is hoe wij met onzerzijds systeem nCare omgaan waarin wij medicatie registreren. Met ene werkgroep zitten wij regelmatig samen wegens kennis plus ervaring uit te wisselen.

Ter diegene werkgroep zitten den toeleveringsbedrijf, den applicatiebeheerder van ICT, ene verpleegkundig coach plus ik van team eHealth. Zo hoort den toeleveringsbedrijf van onzerzijds watten er speelt plus zet hij scholingen op diegene wij weer gewoontes. Den verpleegkundig coach schenkkan te ie instrumentenbord wasgoed signaleren watten op welke locatie gebeurt plus daarvan te gesprek gaan mits dat nodig is. ICT zorgt voordat ie zeggenschap van gegevens plus voordat ie toegang verlenen aan den juiste personen. ICT zorgt er zowel voordat dat den applicatie blijft kantelen

‘Technologie te den zorg is verrassend plus iedere stap erin is voordat onzerzijds verrassend. Wij zijn positief overheen den stappen diegene wij te korte tijdstip hebben kunnen zetwerk!’