Ie Radboudumc doneert vijftig bedden aan ene inzamelingsactie van Bob Wouda, diegene zichzelf inzet voordat den stichting Toneelpodium Nederland-Oekraïne. Hiervoor zamelt hij rolstoelen plusteken ziekenhuisbedden ter voordat ie ziekenhuis waar zijn vrouw werkt. Den vijftig bedden zijn vacant gekomen omdat Radboudumc netwerken is teruggegaan ter ie veel bedden.

“Mits umc willen wij graag onzerzijds steentje meebetalen aan den humanitaire poetsvrouw ter Oekraïne”, aldus ie ziekenhuis ter ene nieuwsbericht. “Zowel ie Radboudumc is geschokt voort den oorlog ter Oekraïne. Onzerzijds meeleven gaat uit zoals iedereen diegene hierdoor wordt getroffen ter den regio, maar zowel zoals Radboudumc-studenten plusteken -medewerkers diegene afkomstig zijn uit Oekraïne plusteken Rusland plusteken hun families.”

Inzamelingsactie

Ter oktober plusteken november wist Wouda respectievelijk 35 plusteken 41 ziekenhuisbedden te transporteren zoals Oekraïne. Overheen hem plusteken zijn inzamelingsactie worden op 23 sprokkelmaand ene reportage uitgezonden voort EenVandaag. Rusland had waarna netwerken den twee oostelijke provincies van Oekraïne, Donetsk plusteken Loehansk, gerenommeerd indien onafhankelijke republieken. Wouda vertelde waarna dat indien zijn vrouw zullen wordt opgeroepen voordat ie Oekraïense leger, hij vanaf onmiddellijk zoals ie Oost-Europese land zullen vertrekken.