Aanmelden

Van 17 juni totdat plusteken met 15 september 2021 kun jij jij project aanmelden voordat den ZorgSaamWonen Award 2021. Zowel ie publiek mits den vakjury selecteren eentje winnaar. Den prijswinnaars ontvangen onder meer eentje Award, den nodige publiciteit plusteken zij mogen zichzelf voorleggen tijdens ie landelijke ZorgSaamWonenCongres op donderdag 9 december 2021 ter Zwolle.

Ie aanmelden staat open voordat individuele of groepen gemeenschap, vrijwilligersorganisaties, architecten, ontwikkelaars, woningcorporaties, zorg- plusteken welzijnsorganisaties, overheden plusteken andere non-profit-en for-profit-organisaties.

Jurering

Den publieksstemming vindt online positie van 16 september totdat plusteken met 28 september plusteken levert drietal genomineerde projecten op. Online schenkkan gestemd wordt op alle ingediende projecten. Den vakjury bestaat uit: Peter van Assche (bouwmeester, oprichter van lessenaar SLA plusteken spreker Architecture & Circular Thinking, Hogeschool van Bouwkunst ter Mokum), Cees van Bovenop (juryvoorzitter, coureur Woonzorg Nederland), Marilyn Haimé (piemel van den Raad van Ouderen vanuit ie NOOM), Netwerk Organisaties van Oudere Migranten, Rick Kwekkeboom (spreker Langdurige Zorg plusteken Sponsoring Hogeschool van Mokum, piemel Wetenschappelijke Stuurgroep Eén tegen Verlatenheid) plusteken Desirée Uitzetter (Directeur Gebiedsontwikkeling BPD plusteken voorzitter NEPROM). Den vakjury nomineert televisiekanaal mits den publiekstemming zowel drietal projecten.

Prijsuitreiking

Op maandagmiddag 4 oktober 2021 ter Kloosterkwartier Veghel voorleggen den genomineerde projecten zichzelf  tijdens ie Seminar Verlatenheid plusteken woon. Den jury plusteken ie publiek hebben dan den definitieve winnaars gekozen plusteken den prijsuitreiking neemt op dezelfde dag positie.

Meld jij project aan

Heb jij eentje smaakvol project dat hoewel gerealiseerd is plusteken ruimte voordat ontmoeting biedt? Aarzel noch plusteken zend ie ter!
Klik hier voordat meer inlichting, den criteria plusteken proces op den site van ZorgSaamWonen