Samenwerkingsverband netwerk integrale ouderenzorg

Ben jij indien zorgprofessional of coördinator betrokken onder eentje netwerk integrale ouderenzorg?

Vul dan den vragenlijst overheen netwerken ter den integrale ouderenzorg ter.

Vul vragenlijst in (invulformulier ter Formdesk)

• Den vragenlijst staat totdat 26 schrikkelmaand open.
  • Meer inlichting onder Maarten Beijer (RIVM). Maarten.Beijer@rivm.nl.

Hernieuwde inventarisatie

Ter 2020 worden alreeds eentje eerdere inventarisatie gedaan voordat regionale netwerken diegene zichzelf bezighouden met integrale ouderenzorg. Deelnemers van dit 1e inventarisatie hebben alreeds eentje uitnodiging ontvangen wegens dit vragenlijst ter te vullen plusteken paardenhoeven hier noch meer te reageren. Uit den eerdere inventarisatie zijn den volgende resultaten opgeleverd: eentje factsheet met meer inlichting overheen bestaande netwerken (o.a. organisatie, doelgroepen plusteken financiering) plusteken eentje netwerkkaart met regionale initiatieven.

Den resultaten van dit research wordt tweedehands voordat:

• Ie uitbouwen van verdere support aan den netwerken vanuit ie Programma Langer Thuis. Den uitkomsten van ie research kunnen hiervoor tweedehands wordt omdat diegene zoals verwachting toestaan zien waar netwerken tegenaan wandelen plusteken watten hun behoeften zijn.

Factsheet regionale netwerken ouderenzorg

Ter Nederland werken steeds meer professionals plusteken/of organisaties samen ter zogeheten netwerken integrale ouderenzorg. Tezamen werken zij aan eentje samenhangend aanbod van zorg plusteken support (met welzijnsactiviteiten) voordat thuiswonende ouderen. Ie RIVM heeft onderzoeken waar dit netwerken ter Nederland zitten, watten hun kenmerken zijn, welke doelen zij hebben, hoe zij diegene doordringen, plusteken welke knelpunten zij geoefend. Uit den inventarisatie kwamen 182 netwerken zoals bovenop.

Bekijk den factsheet netwerken ouderenzorg

Kaartje met netwerken integrale ouderenzorg

Zoals verontschuldiging van den eerste inventarisatie is eentje interactieve toegangsbewijs vervaardigd met bestaande netwerken voordat integrale ouderenzorg. Hier kun jouw op den toegangsbewijs bekijken of ter jouw regio alreeds netwerken actief zijn. Zo kunnen professionals diegene betrokken zijn onder den netwerken jawel makkelijker vinden plusteken mogelijk ervaringen met jawel uitwisselen.
Let op: dit netwerkkaart is nog ter ontwikkeling plusteken wordt nog completeren.

Bekijk kaart netwerken ouderenzorg

Den toegangsbewijs zou wordt completeren op poot van den uitkomsten van dit vragenlijst.

Meer weten?