Op dinsdag 22 schrikkelmaand organiseert Provincie Zeeland ene samanscholing overheen den resultaten van den coronacrisis op jongeren. 25 jongeren te den ouderdom van 12 totdat plusteken met 23 klas gaan met elkander plusteken politici te gesprek overheen den maatregelen plusteken watten voordat impact zij op kip hebben. Ongeacht politici van Provincie Zeeland, GGD Zeeland plusteken Economic Houtvezelplaat Zeeland, is OMT-lid Károly Illy cadeau. Dit meldt Provincie Zeeland.

OMT-lid plusteken kinderarts Károly Illy verstrekken ene minicollege overheen den fysieke plusteken mentale resultaten van corona te jongeren. Watten heeft den pandemie met kip gedaan? Hoe vonden zij ie wegens noch zoals schoolgebouw te mogen? Vervolgens gaat hij met kip te gesprek plusteken beantwoordt nu hun vragen.

Mentale gezondheid

Ongeacht Károly Illy zijn gedeputeerden van Provincie Zeeland Harry van der Maas plusteken Jo-Annes den Bat cadeau. Directeur van GGD Zeeland Joke Gaemers plusteken voorzitter van Economic Houtvezelplaat Zeeland Marinus Schroevers voortschuiven zowel aan. Zij gaan met den deelnemers te gesprek overheen allerlei zaken zoals ie onderwijs, mentale gezondheid, maar denken zowel aan den economische resultaten van den coronacrisis.

Meer verwittiging plusteken aanmelden

Jongeren tussen den 12 plusteken 23 klas kunnen zichzelf nog inschrijven voordat den sessie. Den samanscholing vindt positie te ie Statencomplex op den Abdij te Middelburg op dinsdag 22 schrikkelmaand van 16:15 totdat 19:00 uur. Meer verwittiging overheen den samanscholing plusteken hoe jouw kunt aanmelden, is te vinden op bit.ly/sessiecoronapandemie.

Wegens: Nationale Zorggids