Zoals reden van ie Kamerdebat overheen den verpleeghuiszorg plusteken Zorg vanuit den Wet langdurige zorg (Wlz), heeft Patiëntenfederatie Nederland den Tweede Ruimte ene epistel gestuurd. Den organisatie wil dat bewoners plusteken patiënten meer zeggenschap plusteken medezeggenschap nodig hebben overheen den kwaliteit van zorg thuis plusteken ter ie verpleegtehuis. Dit meldt Skipr.

Ter den epistel staat dat zorgorganisaties plusteken hun personeel voorafgaand dienen te loeren zoals den willen plusteken behoeften van bewoners plusteken thuiswonende patiënten, voordat zij ene voorliefde maken overheen den kwaliteit van zorg. Mensen ter verpleeghuizen willen zichzelf er thuis voelen. Ie is daarbij relevant dat zorgorganisaties ja loeren zoals den personeelsbezetting. Dezelfde zorg schenkkan noch zomaar met minder personeel geleverd wordt, zonder dat zoals den kwaliteit van zorg gekeken is.

Digitale zorg

Volgens Patiëntenfederatie Nederland kon zowel hier digitale zorg ene vraag zijn. Ingevolge meer digitale zorg te bieden, kunnen ouderen plusteken mensen met ene restrictie langer thuis woon. Welnu met den kennis dat er zorg plusteken sponsoring ter den buurt is, zoals ene vast sociaal netwerk.

Ingevolge: Nationale Zorggids