Ie Slot is op 22 schrikkelmaand online gepubliceerd ter consultatie. Ie loslaten van den koppeling gewerkte uren is eentje van maatregelen diegene ter ie coalitieakkoord is afgesproken.

Totdat nu toe is den hoogte van kinderopvangtoeslag mee onzelfstandig van ie veel uren van den vader diegene ie minst werkt. Den koppeling aan den gewerkte uren is voordat veel ouders eentje ingewikkelde voorwaarde. Met name voordat ouders met onregelmatige werktijden, zoals ondernemers, is ie lastig ter te schatten hoeveel uren vanaf maand diegene werkt. Dit schenkkan ertoe leiden dat ouders te maken krijgen met hoge terugbetalingen plusteken den arbeidsparticipatie hinderen. Ie kabinetkast neemt dit verhindering weg, zodat ie voordat ouders met jonge koters gemakkelijker wordt wegens te werken.

Indexatie uurprijzen

Te ie Slot wordt zowel den indexatie van den maximum uurprijzen plusteken toetsingsinkomens ter den kinderopvangtoeslag geregeld. Indexatie voorkomt negatieve inkomenseffecten voordat ouders mits gevolg van loon- plusteken prijsstijgingen.

Bekostiging verdieping van toezicht plusteken handhaving ter den gastouderopvang

Ie Slot regelt zowel den bekostiging van den verdieping van toezicht plusteken handhaving ter den gastouderopvang. Ie kabinetkast heeft voordien vermelde ie toezicht te willen toespitsen wegens den kwaliteit van den gastouderopvang huis te kunnen waarborgen. Gemeenten kunnen ingevolge ie reserve strafbaar den golflengte plusteken verspreidingsgebied van ie toezicht onder gastouders vergroten. Vanwege den verdieping van toezicht plusteken handhaving stijgen den structurele uitgaven aan den kinderopvangtoeslag met 6,4 miljoen euro.

Den kosten hiervan wordt betaald ingevolge ouders diegene gewoonte maken van gastouderopvang. Zij profiteren namelijk zowel van den huis beschermde kwaliteit. Den maximum uurprijs voordat den gastouderopvang wordt verlaagd met 0,15 euro.

Meedenken overheen dit onderwerpen schenkkan totdat plusteken met 22 maart 2022 reageren op den internetconsultatie Besluit kinderopvangtoeslag 2023

Vanwege: Nationale Zorggids