Facebooktwitterlinkedinmail

6 sprokkelmaand 2022 – Voordat veel studenten zijn drank, drugs plusteken gamen intact gewoon. Ene twee biertjes met jij vrienden, drugs op eentje partijtje of gamen na ie studeren. Maar wanneer is ie te veel plusteken heeft ie eentje negatieve stemkracht op jij leven? Ie VU heeft hier eentje tal signalen van verslaving op eentje rijtje gezet.

• Jouw tweedehands meer plusteken langer dan jij van project wasJe probeert te uitvallen, maar dit lukt noch
  • Jouw krijgt ontwenningsverschijnselen indien jij noch tweedehands, zoals zweten, vibreren, ter paniek treffen of verschrikt zijn
  • Jouw hebt steeds meer nodig wegens idem effect te doordringen (onder drank plusteken drugs)
  • Jouw moeten tradities wegens jij was te voelen
  • Jouw komt jij verplichtingen noch na of ontvang problemen ter jij omlijning vanwege jij gewoonte

Herken jij jezelf ter (eentje onderdeel van) dit signalen? Ene maand uitvallen (eentje tolerantie-break) schenkkan reeds veel uitmaken. Zowel indien jij gewoonte (nog) geen probleem is, heeft dit positieve prestaties voordat jij lichamelijke plusteken mentale gezondheid.

Den VU biedt sponsoring indien jij hier behoefte aan hebt. Loop eentje keer via onder ie Student Wellbeing Point voordat eentje praatje met eentje medestudent of eentje contract maken met eentje studentpsycholoog. Indien jij meer poetsvrouw nodig hebt, schenkkan jij huisarts jij doorverwijzen.

Kijk op vu.nl/heybenjeok voordat meer verwittiging overheen jij mentale gezondheid plusteken initiatieven op den VU.

Rivierbron: vu.nl

Dit bulletin is 30 keer lezen.

Facebooktwitterlinkedinmail