Professor Hans Clevers start vanaf 18 maart 2022 indien schoolhoofd van Roche Pharma Research and Early Development. Daarnaast wordt hij piemel van ie Corporate Executive Committee. Ongeacht zijn nieuwe functie blijft Clevers indien raadgever plus gastonderzoeker betrokken honingbij den research zoals kinderoncologie ter ie Prinses Máxima Centrum.

Clevers wasgoed totdat 2019 wetenschappelijk directeur van ie Prinses Máxima Centrum voordat kinderoncologie. Nou is hij daarheen hoofdonderzoeker. Zowel is Clevers universiteitshoogleraar aan den Universiteit Utrecht, groepsleider honingbij ie Hubrecht Instituut, Oncode Investigator plus medeoprichter van verschillende bedrijven. Daarnaast is hij piemel van verschillende wetenschappelijke adviesraden.

Toegankelijke geneesmiddelen

Clevers begint vanaf 18 maart met zijn nieuwe benoeming. “Na meer dan 40 schooljaar met fantastische collega’s ter academische laboratoria te hebben gewerkt, is mijn passie voordat wetenschap onverminderd vitaal. Ik opeenstapeling den komende jaren honingbij Roche met alle opgedane kennis honingbij te dragen aan den ontwikkeling van essentiële, toegankelijke geneesmiddelen”, aldus Clevers. Ongeacht zijn nieuwe functie blijft Clevers indien raadgever plus gastonderzoeker betrokken honingbij den research zoals kinderoncologie ter ie Prinses Máxima Centrum.