Scholen krijgen den potentie wegens zelftesten te verstrekken aan koters te den groepen 1 totdat plusteken met 5, mits hun ouders zelftesten bijvoorbeeld noch zelf kunnen financieren. Zowel onder ene uitgestrekte uitbraak moeten ie mogelijk wordt junior koters op den basisschool ene zelftest mee te geven, laat ie ministerie van Onderwijs weten.

Ie regelgeving is wegens koters te den groepen 6 totdat plusteken met 8 televisiekanaal mits leraren twee keer vanaf week ene zelftest te toestaan exporteren, zowel mits zij geen klachten hebben. Uitproberen is welnu vrijwillig. Dat wordt voorlopig doorgezet, den overheid verstrekt den tests aan den scholen.

“Specifieke situaties”

Nu komt er dus den potentie onder wegens “voordat specifieke situaties” zowel aan junior leerlingen toetsen te verstrekken. Ie ministerie benadrukt dat ie “noch den bedoeling is dat leerlingen van den groepen 1 totdat plusteken met 5 preventief twee keer vanaf week gaan zelftesten. Dat dringende raadgeving geldt enkel vanaf menigte 6 plusteken blijft zowel enkel geldt vanaf menigte 6”.

Doorheen: ANP