Ter ie eerste kwartaal 2022 realiseerde Philips eentje omzet van 3,9 miljard euro plusteken dat wasgoed eentje lichte daling van 4 procent te vergelijking met ie eerste kwartaal te 2021. Wasgoed televisiejournaal is dat den orderontvangst start 2022 steeg met 5%. Diegene groei van orders is veelbelovend plusteken vooral te danken aan den omvangrijke vraag zoals medische technologie. Philips heeft zichzelf den afgelopen vijf schooljaar volledig gestort op den gezondheidszorg plusteken diegene tactiek lijkt ja uit te pakken.

Vol orderboek én complexe omstandigheden

Den stijgende vraag van klanten plusteken ie volle orderboek, gekoppeld aan den omzet diegene iets lager wasgoed maar weliswaar hoger dan verwachten,  ondersteunen den beoogde groei plusteken marge-uitbreiding voordat den surplus van ie schooljaar. Tegelijkertijd erkent Philips toenemende risico’s diegene zwachteling vasthouden met den COVID-19 situatie te China, den oorlog tussen Rusland plusteken Oekraïne, uitdagingen te den toeleveringsketen plusteken inflatiedruk. Nu diegene externe bedreigingen kunnen van zeggenschap zijn op ie vermogen van Philips wegens omzet- plusteken margedoelstellingen te behalen. Er wordt bijvoorbeeld aanvullende kostenmaatregelen plusteken prijsverhogingen doorgevoerd  wegens den inflatoire tegenwind te verzachten.

Relevantie tactiek plusteken portfolio

Ondanks den complexe externe risico’s is Frans van Houten, CEO van Philips, tevreden overheen hoe ie handelsbedrijf zichzelf ontwikkeld. “Onze klanten bevestiging den relevantie van onze tactiek plusteken onzerzijds portfolio, zoals blijkt uit den verdere groei van onzerzijds ‘all-time-high’ orderboek. Den vergelijkbare groei van den orderontvangst voordat den Menigte bedroeg 5%, aangedreven onderbrak eentje goede groei te den Diagnosis & Treatment-activiteiten, Hospital Patiënt Monitoring plusteken Connected Care Informatics. Daarnaast zijn wij eentje partnerschap aangegaan met nog ooit 12 ziekenhuizen wegens hoen te promoten den zorgverlening te transformeren. Dit bouwt voort op den tachtig nieuwe strategische partnerschappen diegene wij te 2021 zijn aangegaan voordat den lange termijn. Ter China hebben wij eentje overeenkomst uittekenen met ie Shanghai East Hospital wegens zijn ziekenhuizen te den Provincies Shandong plusteken Hainan met eentje veelzijdig scala aan moderne beeldvormings- plusteken intensive care-oplossingen. Ik ben zowel vrolijk met den vergelijkbare omzetgroei van 8% voordat onze Personal Health-activiteiten.”

Openingsmanifestatie 2022

Wilt u op 09 mei 2022 zowel zoals den ICT&health Openingsmanifestatie?
Entreekaarten zijn kosteloos maar op is écht op! Dus wacht noch plusteken meld u snel aan.