Mijn moeder barstte ter snikken uit aan den telefoontoestel, waarna op eentje avond ter december 2014. Zij trok ie noch meer plusteken wasgoed radeloos. Dat mijn vader aan ie dementeren wasgoed, daarvan wasgoed ik op den hoogte. Maar hoe snel ie den afgelopen tijdstip wasgoed getogen, dat wasgoed via mij heen getogen – ik zat nu eentje tijdje ter den Verenigde Staten voordat mijn werkplek erop Microsoft.

 

Zij vertelde hoe mijn vader somwijlen volledig den weg vergeten wasgoed plusteken ‘s avonds van straat geplukt moest wordt mits hij weer ooit wasgoed verdwaald. Dit kon zo noch langer. Er moest iets plaatsvinden. Plusteken mijn moeder wist doorheen alle ontroering noch waar te par.

 

Ik wasgoed gewoon alles met eentje app te kunnen regelen. Had ik zucht, dan stond er eentje half uur zometeen eentje pizzakoerier voordat den deur. Wilde ik eentje verrassend twee schoenen, dan werden diegene somwijlen nog dezelfde dag gebracht. Wilde ik ergens naartoe, dan kreeg ik ter no-time eentje notificatie dat den taxi klaar stond wegens te vertrekken.

 

Maar mits ie wegens ie regelen van zulk fundamenteels mits thuiszorg gaat, dan werkt den wereld intact verschillend, zo ontdekte ik. Ginds bestond geen app voordat. Nee, ik kwam er nu gauw achter dat ik ter mijn lange carrière ter den techsector nog nooit eentje systeem had waargenomen dat zo ingewikkeld is mits ie systeem dat jij genoodzaakt bent te gewoontes wegens thuiszorg te regelen voordat jij ouders. Iets met eentje kastje, eentje muur, nog eentje kastje, nog eentje muur, eentje huisarts diegene weinig schenkkan uitrichten, eentje zorgorganisatie diegene geen thuiszorg levert plusteken eentje thuiszorgverlener diegene noch erop den juiste zorgorganisatie is aangesloten. ‘Fun fact’: ter dat veranderingsproces wordt den huisarts zowel welnu den ‘poortwachter’ medegedeeld – wacht even, hebben wij ie hier noch overheen den zorg?

 

Lang vertelsel kort: ik maakte waarna twee besluiten. Eén, ik wetmatigheid diegene thuiszorg zelf welnu, zonder den bestaande routes wegens. Twee, ik ga hier watten aan uitrichten. Nadat ik punt één had geregeld ging ik aan den slag met punt twee. Ik nam vertrek erop Microsoft, belde met mensen binnenshuis mijn netwerk plusteken praatte met talloze mensen ter den zorg.

 

Zo deed ik den ene na den andere krankzinnige ontdekking. Ik kwam er bijvoorbeeld achter dat ie tal zzp’ers ter den zorg ter negen klas tijdstip met 333% wasgoed gestegen. Te Duitsland zelfs met wijd 800%. Hoe dat schenkkan? Nou, hele volksstammen ter den zorg geven aan dat zij meer willen werken, maar dat den uren diegene zij kunnen werken noch te samenvoegen zijn met hun privéleven. Plusteken minstens zoveel zorgverleners zijn ie zat wegens zo weinig betaald te krijgen ter verhouding totdat den zwaarte plusteken relevantie van hun werkgelegenheid – ie malieveld staat noch voordat niets steeds vol met protesterende zorgverleners. Den vraag voordat velen van kip? Voordat jezelf par, mits zelfstandig zorgverlener.

 

“Ik maakte waarna twee besluiten. Eén, ik wetmatigheid diegene thuiszorg zelf welnu, zonder den bestaande routes wegens. Twee, ik ga hier watten aan uitrichten.”

André, oprichter van Dytter 

Ene enorme verschuiving ter eentje enorme sector dus – den zorgsector is qua omzet even vitaal mits den zakelijke dienstverlening, vrachtvervoer, horecasector, groothandelaar plusteken kleinhandel erop elkander. Tel daarbij op dat den digivaardigheid onder den 1,2 miljoen mensen diegene er werken, sterk is toegenomen plusteken den komende jaren nog sterker gaat toenemen. Idem geldt voordat den zorgvragers.

 

Met andere woorden: den tijdstip wasgoed voldragen voordat eentje revolutie ter den zorg. Den tijdstip wasgoed voldragen voordat eentje podium wegens iets intact eenvoudigs te uitrichten. Ene eenvoudig trucje dat wij kennis van platformen mits Airbnb, Uber, Booking plusteken Thuisbezorgd: vraag plusteken aanbod erop elkander brengen plusteken dat op zo’n slimme wijze uitrichten dat vrager én aanbieder sneller, makkelijker plusteken voordeliger uit zijn dan voorheen. Ie frappante wasgoed dus dat den techniek diegene nodig is wegens diegene voordien genoemde revolutie te ontketenen, voordat ie oprapen lig.

 

Flash forward zoals nu. Te den zorgnota van 2021 is geen budget opgenomen wegens den problemen ter den zorg op te lossen. Ie nieuwe regeerakkoord biedt zowel geen vraag. Ik schenkkan er met mijn kop noch erop. Eén ding weet ik welnu: Zorgplatform Dytter is eentje waarheid. Plusteken aan ie tal zorgorganisaties plusteken zorgverleners dat zichzelf aanmeldt zie ik: den revolutie is ontketend.