Op 15 schrikkelmaand 2022 organiseert de gemeente Vijfheerenlanden eentje onlinebijeenkomst overheen de visie binnenstad Leerdam.

Op 15 schrikkelmaand 2022 organiseert de gemeente Vijfheerenlanden eentje samanscholing overheen de visie binnenstad Leerdam. Dit online samanscholing start wegens 19.30 uur plus toestaan totdat 21.00 uur. Aanmelden schenkkan via het aanmeldformulier. U ontvangt dan eentje bevestiging. Op de dag van de samanscholing ontvangt u de verbinding zoals de vergadering. 

Tijdens dit vergadering wordt eentje korte presentatie gegeven overheen de conceptvisie voordat de binnenstad van Leerdam. Daarna gaan vertegenwoordigers van de gemeente met u ter gesprek overheen verschillende deelgebieden. 

Dit samanscholing is eentje voortzetting op eentje brede samanscholing op 22 september 2021. Waarna is met de aanwezigen gesproken overheen de belangrijkste onderwerpen diegene van bij zijn voordat de binnenstad van Leerdam. Ie inventarisatie- plus analyserapport dat daarna is opgeleverd is de poot voordat de visie diegene nu is geproduceerd. 

Kijk voordat meer kennisoverdracht op onze pagina Centrumvisie Leerdam