De GGD-regio’s Groningen, Friesland, Drenthe, IJsselland, Twente, Flevoland, Utrecht, Nederlands Noorden, Zaanstreek-Waterland, Kennemerland, Mokum-Amstelland, Nederlands Midden, Haaglanden, Rotterdam-Rijnmond, Zuid-Nederland Zuid, Zeeland plus Hart voordat Brabant leggen hun complete test- plus vaccinatieprogramma vergankelijk stilzwijgend.

Te de regio Noord- plus Oost-Gelderland (de Veluwe plus de Achterhoek) sluiten de vaccinatielocatie te Apeldoorn plus de teststraten te Apeldoorn, Doetinchem plus Lichtenvoorde. “De overige test- plus vaccinatielocaties van de GGD Noord- plus Oost-Gelderland blijven zoals verwachting open”, is de uiterst recente verbreiding van de regionale gezondheidsdienst.

Totdat de namiddag

Te ie zuiden van Gelderland gaan de testlocaties aan ie start van de namiddag sluit. Mensen kunnen totdat aan ie einde van de namiddag nog terecht wegens eentje prik te halen.

Te ie westen van Noord-Brabant sluiten de testlocaties te Bergen op Zoom plus Raamsdonksveer plus de vaccinatielocatie te Werkendam. Te ie zuidoosten van de provincie zijn de testlocaties te Eindhoven plus Eersel sluit, maar blijft de teststraat te Helmond de hele dag open.

Voordat Limburg geldt ie laagste waarschuwingsniveau, code geel. Alle locaties voordat coronatesten plus -vaccinaties zijn open.

De regio Werp plus Vechtstreek heeft nog niets bekendgemaakt.

Vanwege: ANP