Wegens den continuïteit van zorg te waarborgen is ie daarom vitaal voordat den patiënt dat ie ziekenhuis relevante plus juiste verwittiging overdraagt aan den volgende zorgverleners. Dat vraagt van ie ziekenhuis inzet, tijdstip plus eentje gestructureerde ontslagprocedure.

Research zoals overdracht

Ie Mokum UMC – locatie AMC heeft te opdracht van ie ministerie van Volksgezondheid, Welzijn plus Sport (VWS) research gedaan zoals den overdracht. Dat levert eentje gedichtenverzameling aan praktische aanbevelingen op voordat ie verbeteren van den overdracht van ziekenhuis zoals stulp. Hiermee kunnen ziekenhuizen hun ontslagprocedure structureel verbeteren.

Ter den pilot ‘eentje Goede Overdracht’ vanuit ie ministerie van Volksgezondheid, Welzijn plus Sport voerden acht deelnemende ziekenhuizen eentje nieuwe werkinstructie te wegens den overdracht van ziekenhuis zoals stulp te verbeteren, met bijvoorbeeld elementen mits ie tijdig plannen van eentje streefontslagdatum plus tijdig stichten met outillage nazorg plus ontslagbrief.

Nieuwe aanbevelingen

Research zoals ie verbeteren van den overdracht heeft nieuwe aanbevelingen opgeleverd voordat den praktijk, diegene ie Mokum UMC – locatie AMC heeft gebundeld te dit infographic.

Meer verwittiging