Werken met Tilliften

Zorgcollege biedt een nuttige en informatieve bijscholingscursus aan over Werken met Tilliften. Dit onderdeel is geschikt voor zorgprofessionals met een kwalificatie vanaf mbo niveau 2.

Je gaat in de bijscholingscursus Werken met Tilliften daadwerkelijk aan de slag met een actieve en passieve tillift. In kleine groepen behandelen we in 4 uur uitgebreid het gebruik van de tillift.

Startdatum Maandag 22 februari 2021
Locatie Zorgcollege Eindhoven
Bijzonderheden lesdag maandag

Startdatum Dinsdag 02 maart 2021
Locatie Zorgcollege Amsterdam
Bijzonderheden lesdag dinsdag

Startdatum Vrijdag 05 maart 2021
Locatie Zorgcollege Rotterdam
Bijzonderheden lesdag vrijdag

Startdatum Dinsdag 13 april 2021
Locatie Zorgcollege Rotterdam
Bijzonderheden lesdag dinsdag

Over de cursus Werken met Tilliften
De bijscholingscursus Werken met Tilliften is een aanvulling op je diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkunde (niveau 4 of 5). De bijscholing Werken met Tilliften duurt 1 dag en beslaat ongeveer 4 uur.

De waarde van de bijscholing Werken met Tilliften
Het certificaat van deze bijscholingscursus geeft meerwaarde aan je kwalificatie. Je hebt aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering. Je hebt je kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre voor werkgevers. Je hebt bovendien aangetoond dat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De bijscholingscursus Werken met Tilliften behandelt de volgende onderdelen:

+ Benaderingswijze
+ Houding
+ Techniek
+ Preventiebeleid
+ Hulpmiddelen

Toelating bijscholing Werken met Tilliften
Deze bijscholingscursus staat open voor kandidaten die minimaal in het bezit zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn mbo niveau 2.

Toets Werken met Tilliften

Voor deze bijscholingscursus wordt geen toets afgenomen.

Het bewijs van deelname aan deze cursus ontvang je twee weken na de lesdag. Hierop staan alle onderdelen die je behandeld hebt duidelijk aangegeven.

CREBO Erkende mbo-Opleidingen
De mbo-opleidingen van Sorgulyceum zijn opgenomen in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO). Het diploma is wettelijk beschermd. Net zoals bij een Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) wordt voldaan aan alle eisen die het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) hieraan stelt. Het belangrijkste verschil is dat Zorgcollege praktijkopleidingen biedt, waarbij de student een werkend leertraject volgt. Je gaat één dag in de week naar school en je loopt twee of meer dagen per week stage bij een erkend leerbedrijf. Zorgcollege werkt uitsluitend met gekwalificeerde docenten afkomstig uit de zorgpraktijk.

Sorgulyceum. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals.

Kosten bijscholing Werken met Tilliften
De bijscholing Werken met Tilliften kost € 225,-. Geen verborgen kosten. Dit bedrag dekt alle kosten, inclusief certificaat en lesmateriaal.