Met LEEV, een initiatief van de nieuwe stichting Eten+Welzijn, krijgen deelnemers 360° inzicht in hun prestaties op het gebied van eten en welzijn. Daarmee maken ze vervolgens de keuze op welke thema’s zij willen verbeteren. Centraal staan de thema’s: verduurzaming, gezondheid, maaltijdbeleving en positieve zorg. Bestaande accreditaties, kwaliteitskaders en kwalitatieve meetinstrumenten worden ook gebruikt. De thema’s worden gevisualiseerd in een spinnenweb met groeimogelijkheden. Hierdoor kunnen teams en organisaties zich met andere teams en organisaties vergelijken.

Lerende omgeving

Als je als organisaties deel wilt nemen aan LEEV zijn hier kosten aan verbonden (€ 2.025 per organisatie per jaar). De resultaten worden in netwerkbijeenkomsten gedeeld en vormen een bron van ideeën en oplossingen voor toekomstige deelnemers van LEEV. Zorgorganisaties kunnen zich aanmelden om per september 2018 deel te nemen aan de lerende omgeving van LEEV.

Drie nieuwe lerende netwerken

Op 20 september 2018 starten tevens drie lerende netwerken voor medewerkers die verbeteringen willen doorvoeren op het gebied van eten in hun zorgorganisaties. Daadwerkelijk dingen veranderen blijkt vaak een hele uitdaging.

LEEV biedt 3 lerende netwerken aan:

  • Voor managers en bestuurder: Lerend netwerk Visie en strategie rond eten en drinken
  • Voor teamleiders en coaches: Lerend netwerk Gastvrij gedrag en teamontwikkeling
  • Voor chefs, koks, hoofden voeding, diëtisten en voedingsassistenten: Lerend netwerk Maatwerk in maaltijden

Voor € 202,50 per jaar kun je deelnemen aan een lerend netwerk, met vijf workshops en de online community van Eten+Welzijn waar deelnemers continu kunnen leren en verbeteren. Lees meer over de lerende netwerken van LEEV

Lees meer over LEEV op de website van stichting Eten en Welzijn