Met docentcollega’s van zorg en welzijn uit heel Nederland ga je aan de slag om technologie een centrale plek te geven binnen je lessen. We experimenteren, leren van elkaar en zorgen er samen voor dat jij handvatten krijgt om dit belangrijke thema in je lessen te integreren. Daarnaast zorgen we voor een praktisch kennisproduct dat andere docenten helpt zelf met dit thema aan de slag te gaan.

Voor wie is deze werkplaats?

Deze werkplaats is speciaal voor docenten in het mbo en hbo. Belangrijk is dat je als docent je eigen lessen kunt samenstellen en regie hebt over de uitvoering. We nodigen je uit om samen met een collega deel te nemen, dus twee docenten per onderwijsinstelling. Voordeel: samen is altijd leuker dan alleen, korte lijntjes, meer verbinding en door deze ervaring is gemakkelijk om het samen uit te rollen binnen jullie school. 

Val je niet binnen de doelgroep van deze werkplaats maar heb je wel interesse? De mogelijkheid bestaat om deel te nemen aan de ‘buitenring’. We houden je dan op de hoogte van wat er in deze werkplaats ontwikkeld wordt en je krijgt (deels) toegang tot de bijeenkomsten die georganiseerd worden in 2021. 

Wat vragen we van jou? 

Je commitment tot deze werkplaats van mei tot eind 2021. Concreet betekent dat: 4 digitale bijeenkomsten (25 mei, 8 juni, 21 sep, 9 nov) van twee uur (14:00-16:00u) met tussentijdse opdrachten, verkenningen die gedurende deze periode uitgevoerd worden. 

Samenwerkende partijen: 

Ontwikkelaars van het V-model (Saxion, Tech@doptie, ROC Twente, Fontys, Deltion College, Summa College), PIT en Vilans.