In de Ontregel-labs werken verschillende zorgorganisaties aan één doel: oplossingen om de regeldruk aan te pakken. Maar oplossingen die voor hen relevant zijn, zijn mogelijk ook relevant voor andere zorgorganisaties in Nederland. We zijn op zoek naar mensen die met ons willen kijken naar de oplossingen die in de verschillende Ontregel-labs zijn bedacht of ze interessant zijn voor andere organisaties en hoe we ze kunnen verrijken. In twee digitale sessies denk je mee op de onderwerpen HACCP, Zorgplan, ECD of Incidenten melden.

Wat levert het je op?

• Inzichten tot nu toe vanuit de ontregel-labs
  • Oplossingsrichting en oplossingen zonder het hele voortraject
  • In contact met inhoudelijke partijen

Voor wie?

Per organisatie vragen we één persoon zich aan te melden. Bijvoorbeeld een beleidsmedewerker, innovatiemanager of teamleiders.

Aanmelden

Wil je graag meedenken over de oplossingen voor regeldruk? Meld je dan aan voor de buitenkringsessies. Deze vindt digitaal plaats op dinsdagmiddag 10 november van 15:00 tot 17:00 uur. Meld je aan via minderregeldruk@vilans.nl. Laat ook weten op welk onderwerp je mee wil denken.

Zelf aan de slag

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel werken aan minder regeldruk? Dat kan op verschillende manieren. Maar waar begin je? En welke tool kun je het beste gebruiken? We hebben verschillende hulpmiddelen die je op weg helpen.

Download de tools